Atletism / Prima medalie pentru CSS în 2012

Please enter banners and links.

Atleţii juniori 1 ai CSS Călăraşi au participat în perioada 17-18 februarie a.c., la etapa finală a Campionatului Național de Sală. Au concurat sportivii Adina Ţepusă (triplusalt), Cristian Stanciu (înalțime), ambii pregătiți de prof. Virgil Costache și Carmen Alexe (800 m), pregatită de prof. Daniela Sturz.

Cristian Stanciu s-a clasat pe locul 3, dobândind medalia de bronz cu un rezultat de 2.00 m la înățime, într-o companie selectă în care s-a înregistrat și un record național de juniori 1, cu o săritură de 2.21 realizată de sportivul Atanasiu Mihai de la Steaua. Rezultatul lui Stanciu este cu atât mai valoros cu cât sportivul călărăşean a concurat accidentat, cu o entorsă chiar la glezna piciorului de bătaie. Cu o putere de luptă extraordinară, Cristi nu s-a dat bătut, el încercând chiar și două sărituri la 2.05 m, rezultat care i-ar fi adus probabil o medalie de argint. La ultima săritură accidentarea sa a recidivat el fiind nevoit să părăsească competiția pe targă, ajungând la spital, unde piciorul i-a fost pus în gips. Din fericire doctorii au spus că este doar o entorsă, ce-i drept mai gravă, dar Cristi va putea să-și reia antrenamentele după o lună de pauză. Felicitări pentru rezultat, dar mai ales pentru dăruirea și puterea sa de luptă.

Adina Ţepuşă a obținut și ea un loc 5 în finala de triplusalt fete, cu un rezultat (11,51 m) foarte aproape de recordul său personal, realizat acum în urmă cu două săptămani. Carmen Alexe s-a clasat a 13-a cu un rezultat de 2:27,77, lipsa unei săli de atletism la Călărași, pentru pregătirea specifică spunându-și cuvântul.


There is no ads to display, Please add some