Anunţ public privind decizia etapei de incadrare – STRĂZI CARTIERUL MIRCEA VODĂ, LOT 2

Please enter banners and links.

MUNICIPIUL CĂLĂRAŞI titular al proiectului  ,, MODERNIZARE STRĂZI IN CARTIERUL MIRCEA VODĂ, LOT 2, MUNICIPIUL CĂLĂRASI”, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei încadrare de catre APM Calarasi, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului *), pentru proiectul : „MODERNIZARE STRĂZI IN CARTIERUL MIRCEA VODĂ, LOT 2, MUNICIPIUL CĂLĂRASI” ” propus a fi amplasat in judetul Calarasi  , municipiul Călărasi, strazile: G-ral  Constantin Pantazi, Aleea Canalului, prel Luceafarului, Pescarus, Luceafarului, Sulfinei, Macului, Musetelului tr.1 si tr. 2, Prel. Mihai  Viteazu, prel. Panduri, Ciocarliei, Digului, Panduri, Zavoiului .

  1. Proiectul deciziei de încadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul A.P.M Calarasi, Soseaua Chiciului, nr. 2, jud Calarasi, in zilele de luni-vineri, intre orele 10-14, precum si la urmatoarea adresa de internet: http://www.anpm.ro/web/apm-calarasi/acordul-de-mediu/

Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului Calarasi.

  1. Publicul interesat poate depune propuneri in ceea ce priveste continutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului Calarasi din soșeaua Chiciului, nr. 2, in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a A.P.M Calarasi.

There is no ads to display, Please add some

About The Author