Anul acesta, Cupa SNPPC la pescuit sportiv s-a dus la Dragalina!

Please enter banners and links.

mareEdiția a 4-a a Cupei SNPPC la pescuit sportiv s-a desfășurat anul acesta în perioada 18-19 septembrie pe lacul Măgura 9 din localitatea Căscioarele.

 

De două zile perfecte au avut parte reprezentanți ai Ministerului de Interne care au participat la acest concurs. O baltă cu anumite condiții ideale și o mulțime de pești, care nu iți lasă cârligul în pace. Lacul de pescuit sportiv „Măgura 9” este o acumulare de aproximativ 14 ha luciu de apă care  face parte din Valea Zboiului, este amplasată în județul Călărași, la 43 km de București

Acumularea oferă 36 de pontoane cu dimensiunea de  20 mp (4 m-5 m)  fiecare,  situate la o distanță de 30 m. Participanții au pescuit pe un singur mal iar specia predominantă a fost crapul comun și oglinda. „În primăvara acestui an s-au populat cu 8 t de crap cu dimensiuni între 2.800 kg și 5.000 kg. și 56 de exemplare având o medie de 10 kg„, a spus unul dintre administratorii bălții. „Iată o bună ocazie de a încerca cele mai diverse rețete de momeală. Sentimentul reușitei nu se compară cu nimic„, a afirmat Laurențiu Vasile persoana care s-a ocupat la Călăraşi de organizarea acestui concurs, membru SNPPC – Biroul Teritorial Judeţean Călăraşi.

 

Locul I – 71,66 kg – secția Dragalina

 

După o scurtă ședință și instruire a organizatorilor pentru competitori, cei participanți și-au aliniat „armele„ la standuri și s-au apucat de treabă. În prima zi a concursului a fost bătaia cea mai mare. „Marea captură„ a fost adjudecată încă din primele ore ale concursului. Gabriel Tovărnischi din cadrul secției de poliție Oltenița a reușit să „păcălească„ un exemplar de 9 kg. La finalul competiției, după cântărirea exemplarelor, secția de poliție Dragalina formată din cei doi participanți: Adrian Bulai și Cătălin Constantin au obținut trofeul ediției a 4-a cu un total de 71,66kg. Bucureștenii nu s-au lăsat mai prejos. Înarmați cu scule de ultima generație, Florian Dumitru și Adrian Anghelina au dus în biroul Secție 21 din cadrul poliției Capitalei locul II după o captură de 63,17kg. Pe locul III la această ediție s-au clasat alți doi cparticipanți Cristian Slav și Ionuț Niculae din cadrul secției de poliție Șoldanu cu un număr total la cântar de 56,5gk.

 

Iliuță: „Felicit participanții„

 

La evenimentul organizat de Biroul Teritorial al IPJ Călărași, au înmânat premiile, deputatul Vasile Iliuță, prefectul județului, George Iacob, comisar-șef George Chiru, șeful poliției din Oltenița și comisarul-șef DGA, Marian Bireș. „Îi felicit pe participanți și mă bucur foarte mult că sunt prezent astăzi (nr vineri 19) septembrie alături de participanți. Observ că de la an, la an această competiție devine tot mai interesantă și mai apreciată de cei care participă„, a spus deputatul călărășean, Vasile Iliuță.

 

Parteneri media la Cupa SNPPC, ediția a 4-a au fost anul acesta: Actualitatea de Călărași (actualitateacalarasi.ro), Ziarul Express (expressdecalarasi.ro), Ediția (www.editia.ro). 


There is no ads to display, Please add some