Antrenorul Pustai spune că mâine trebuie să câștigăm

Please enter banners and links.

Antrenorul Dunării Călărași, Cristian Pustai, este optimist în legătură cu meciul de mâine cu Pandurii Târgu Jiu, afirmând că este un meci pe care trebuie să-l câștigăm, astfel încât echipa să acumuleze cât mai multe puncte, pentru a urca în clasament. Totodată el atrage atenția că jucătorii săi trebuie să fie atenți, întrucât partida nu este ușoară, iar orice punct pus în joc e important.

,,Ne aşteaptă din nou un meci pe teren propriu cu o echipă aflată şi ea în suferinţă de puncte. O echipă tânără, disciplinată care pe teren străin se descurcă, se pare, mai bine decât pe propriul teren, dacă ne uităm la rezultatele lor, la evoluțiile lor. Nu este deloc un meci uşor, bineînţeles niciun meci nu este uşor decât dacă ni-l facem noi. Pandurii e un adversar care în prima etapă a pierdut, după ce a avut un om în minus la Turris. Pe urmă la fiecare meci în deplasare a dat gol, a condus la Reşiţa cu 1-0. Au pierdut într-adevăr, la Piteşti cu FC Argeş, au egalat, şi culminând cu ultimul meci în deplasare, victoria de la Metaloglobus. De asta le-am zis şi jucătorilor să fim foarte atenţi, să tratăm acest meci ca toate de altfel pe teren propriu, cu seriozitate, pentru că orice punct pus în joc este important. Venim după un parcurs bun, zic eu, avem 5 meciuri fără să cunoaştem gustul ăsta amar al înfrângerii şi sper să obţinem şi sâmbătă punctele puse în joc “.

Referindu-se la eventualele indisponibilități în cadrul lotului Pustai a declarat că toți jucătorii sunt valizi, nefiind niciunul suspendat, urmând a-și reveni Raiciu, iar apoi Mediop. Despre calitatea ultimelor jocuri ale Dunării, antrenorul Cristian Pustai a declarat :,, Și la meciul cu U Cluj am revenit, am avut încredere în noi…Avem un schelet de șapte, opt jucători care au deja continuitate și e din ce în ce mai bine. Eu ziceam și la început că abia după șapte, opt, zece etape putem vorbi și de clasament…dar eu zic că de ceva vreme suntem pe drumul cel bun …Bineînțeles că mâine trebuie să câștigăm. La orice meci pornim să câștigăm. Eu zic că avem resurse să câștigăm. Cred că am învățat și din greșeli, eroarea făcută la meciul cu Ripensia sperăm să nu se mai repete, să fim conectați până la sfârșit și bineînțeles atunci să ne bucurăm”.


There is no ads to display, Please add some

About The Author