”ANIMALE” – PREMIERĂ TEATRALĂ LA CĂLARAȘI

Decebal Mihalache 10:26 am - 22 octombrie, 2018 Comentariile sunt închise pentru ”ANIMALE” – PREMIERĂ TEATRALĂ LA CĂLARAȘI
”ANIMALE” – PREMIERĂ TEATRALĂ LA CĂLARAȘI

Centrul  Județean de Cultură și Creație Călărași vă invită la premiera spectacolului Trupei de Teatru ”Aurel Elefterescu” a CJCC, ”ANIMALE”, spectacol în regia lui Alex Vlad, care va avea loc pe 24 octombrie a.c., începând cu ora 19:00 în Sala ”Barbu Știrbei”.

Pentru cei ce nu vor mai găsi locuri disponibile cea de-a doua reprezentație teatrală va fi în data de 31 octombrie, la aceeași oră.

         

Piesa de teatru ”ANIMALE” este o dramă, după o idee de Edward Albee, muzica și Sound Design Adam S. Q. David, Răzvan Clondir semnând Grafica – Design.foto 2 animale

         

          Distribuția: Lari – Alex Vlad; Dorian – Ștefan Nițu.

         

”Iubesc spectacolele în două personaje! Cred că am un soft spot pentru astfel de proiecte; periodic re-descopăr în mine nevoia de a reveni și de a lucra în acest mod. E sensibil. De această dată, am avut bucuria să fac echipă cu fostul meu student de la PedArte, actorul și profesorul Ștefan Nițu. Ceea ce a ieșit puteți vedea la Teatrul "Aurel Elefterescu" din Călărași”, a scris pe blogul său actorul și regizorul Alex Vlad.

 

Prețul biletului este 20 de lei și se poate achiziționa de la Casieria CJCC Călărași.

 

Comentariile sunt inchise.