Alexandru Stoica revine la Dunărea. Cinci transferuri a făcut trupa lui Dan Alexa

Please enter banners and links.

Alin Dobrosavlevici (fundaş – Concordia Chiajna), Dino Spehar (atacant – CFR Cluj), Ciprian Rus (extremă stânga Pandurii Tg. Jiu), Paul Iacob (mijlocaș – ASA Tg. Mureș și Alexandru Stoica (atacant – ASA Tg. Mureș), sunt cele 5 transferuri efectuate până acum de Dunărea Călărași. 

„Am reuşit în această săptămână să-i transferăm la Călăraşi pe Al. Stoica, fost component al echipei noastre în urmă cu vreo 2 ani, Paul Iacob, ambii vin de la ASA Tg-. Mureş dar sunt jucătorii echipei FC Viitorul. Cei doi vor juca la noi până în vară iar în cazul în care vom reuşi promovarea, va fi activată clauza de de prelungire pentru încă un sezon. Cel de-al 3-lea transfer îl vizează pe Cirprin Rus, un atacant percutant, de la Pandurii Tg. Jiu. Le urez mult succes şi sunt convins că ne vor ajuta pentru a ne atinge obiectivul, promovarea în liga I” a declarat preşedintele Dunării, Florin Brişan pentru www.afcdunareacalarasi.ro.

Atacantul Alexandru Stoica a mai evoluat la Dunărea în urmă cu 2 ani. Stoica a marcat 8 goluri în 26 de partide la echipa de pe malul Borcei reușind doar într-un singur meci cel cu Gloria Buzău să marcheze de 4 ori.

Gruparea călărășeană mai anunță încă un transfer preconizat. Este vorba de fundaşul Gaston Mendy de la ASA Tg. Mureş.


There is no ads to display, Please add some