Personalul firmei de curățenie S.C. Libro Events SRL a refuzat să intre pe sectoare

Please enter banners and links.

                                               COMUNICAT DE PRESA

spitalIn ziua de 23.03.2017, personalul firmei de curățenie  S.C. Libro  Events SRL, care are Contract de prestări servicii de curățenie încheiat cu Spitalul Județean de Urgență Dr. Pompei Samarian Călărași, a refuzat să intre pe sectoare, motivat de faptul ca nu s-au încasat salariile pe luna în curs. Firma prestatoare a motivat  întârzierea cu câteva zile a plății  salariilor de faptul că Spitalul Județean are datorii mari către aceasta.

Facem precizarea că din evidențele contabile rezultă că există o singură factură scadentă neplătită, respectiv factura pentru serviciile prestate în luna decembrie 2016, fapt previzibil și frecvent întâlnit în raporturile contractuale comerciale, care nu este de natură a justifica în vreun fel adoptarea unor măsuri care pot pune în pericol sănătatea pacienților și a personalului medical din Spitalul Județean.

Considerând că neasigurarea serviciilor de curățenie de către firma prestatoare este un aspect deosebit de grav, care poate să aibă consecințe grave atât asupra bunei funcționări a activității spitalului cât și asupra pacienților și a personalului medical, am notificat firma prestatoare S.C. Libro  Events S.R.L.  că repetarea unei astfel de situații poate să determine solicitarea rezilierii contractului și atragerea răspunderii pentru eventuale alte prejudicii cauzate spitalului.

Spitalul Județean de Urgență Dr. Pompei Samarian Călărași este preocupat de asigurarea tuturor condițiilor și de respectarea întocmai a contractului dintre părți, făcând toate demersurile în sensul identificării resurselor financiare necesare și a achitării în cel mai scurt timp posibil și a facturii scadente precum și a facturilor ulterioare sperând ca acest lucru să se întâmple după adoptarea bugetului și încheierea contractului cu CAS Călărași.

 

Manager

Adrian COMȘA


There is no ads to display, Please add some