Demisie: „Cea mai cruntă înfrângere e atunci când te înfrângi singur.” – Yanni

Please enter banners and links.

virgil_diaconuDe  câteva zile stau și cuget – vorba ardeleanului. Am fost înfrânți de cei de la PNL și pentru acest fapt nu pot decât să îi felicit. Au fost mai maturi decât noi. Deși nu prea i-am văzut pe pnl-iști făcând campanie, ei au reușit să ne depășească, pe alocuri chiar la scor de maidan. Am reușit, ce-i drept, să obținem 12 consilieri județeni, am pierdut la mustață municipiul Călărași, suntem peste media PSD la nivel național, și totuși, pe județul Călărași scrie galben. Este cea mai amară înfrângere de când mă bag și eu în seamă cu politica. Am greșit. Este evident că nu am ales cele mai bune variante. Poate dacă mergeam cu nea’ Nicu, poate dacă nu îl persiflam pe Vasile, poate dacă nu credeam în cai verzi pe pereți galbeni, poate dacă Bebe era la valoarea lui, poate … . Adevărul este că ne-am bătut singuri. Am visat frumos și ne-am crezut invincibili. Am crezut că oamenii ne iubesc. Punct. Se pare că nu a fost de ajuns.

Mie, personal, nu mi-a plăcut niciodată dictonul lui Pierre de Coubertin: Ai învins? Continuă! Ai pierdut? Continuă! Sunt prea bătrân pentru astfel de metode de îmbărbătare. Pentru că n-am pierdut doar o bătălie, ci simt că am pierdut războiul. Eu, unul, mi-am pierdut speranța. Ceea ce doresc să vă transmit, dragi prieteni din PSD, este că a venit vremea să ne spunem La revedere!

Vă mulțumesc pentru prietenia și ajutorul moral pe care mi l-ați acordat de fiecare dată fără nici o șovăială. Mi-e greu să plec, dar vă cer pentru ultima dată să mă înțelegeți. Vă iubesc, vă stimez și vă urez succes pe mai departe. Începând de azi, 13 iunie 2016, am să devin, din jucător, spectator.

Vă mulțumesc că, împreună cu mine, ați visat zbor înalt și vă țin pumnii să mai puteți visa și să v-atingeți visul.

 

Cu drag,

Virgil Diaconu


There is no ads to display, Please add some