8 medici noi vin către Spitalul Județean Călărași

Please enter banners and links.

Anul 2018 aduce modificari constructive în cadrul Spitalului Județean Călărași. S-a creat o echipă de conducere consolidată, au fost atrași medici tineri pe secțiile deficitare, a fost mărită structura compartimentului de diabet de la 8 la 15 paturi, s-a înființat un nou compartiment de nefrologie cu 8 paturi având medic specialist nefrolog, se asigură garda UPU Pediatrie și ambulatoriu Pediatrie, 7 ore zilnic.

Totodată, din această lună, unitatea spitalicească va avea cel de-al doilea medic cardiolog și un medic specialist ORL cu norma întreagă care vor asigura și consultații în ambulatoriu.

“Veștile sunt bune pentru pacienți. Facem demersuri în acest moment pentru atragerea de noi medici în specialitățile: urologie-medic primar din Republica Moldova, cardiologie, neurologie, medicină de laborator. Aceștia urmează să înceapă activitatea în cel mult  două – trei luni în cadrul SJU Călărași. Demersurile noastre au sprijinul autorităților județene și locale, Consiliul Județean Călărași prin stimulentele financiare acordate cadrelor medicale care vin către județ și Primăria municipiului Călărași prin acordarea de locuințe de serviciu”, a precizat managerul Valentin Emanoil.

La această oră, au fost ocupate prin concurs posturile de conducere la nivelul tuturor compartimentelor TESA, ceea ce a făcut să funcționeze cât mai eficient activitatea aparatului administrativ al spitalului.


There is no ads to display, Please add some

About The Author