187 de locuri de muncă, vacante la AJOFM

Please enter banners and links.

În această săptămână, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Călăraşi pune la dispoziţia persoanelor interesate un un număr de 187 locuri de muncă, astfel:
– 131 de locuri de muncă oferite de agenţii economici din judeţul Călăraşi, cele mai multe dintre acestea fiind pentru următoarele meserii/ocupaţii: confecţioner îmbrăcăminte, muncitor necalificat în confecţii textile, şofer maşină de mare tonaj şi vopsitor auto.
– alte 56 locuri de muncă oferite lucrătorilor români, prin reţeaua EURES, de către angajatorii a trei state UE, cele mai solicitate meserii/ocupaţii fiind cele de : inginer chimist, sudor, stagiar -lucrător calificat în ferme de creştere a animalelor.
Detalii despre locurile de muncă vacante se pot obţine la sediul AJOFM Călăraşi, str. 13 Decembrie nr. 12, telefon 0242316542 sau de pe site-ul http://eures.anofm.ro/, pentru locurile de muncă din reţeaua EURES.
Reamintim agenţilor economici că, în conformitate cu art. 10 alin.1 din Legea 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă, cu modificările şi completările ulterioare, au obligaţia de a comunica agenţiei toate locurile de muncă vacante, în termen de 5 zile lucratoare de la vacantarea acestora. Necomunicarea locurilor de muncă vacante constituie contravenţie şi se sancţionează cu amenda de la 3000 lei la 5000 lei.
Comunicarea locurilor de muncă vacante se poate face prin fax la nr. 0242.331.693, prin e-mail: calarasi@ajofm.anofm.ro, la sediul Agenţiei Locale Călăraşi, sau la punctele de lucru Olteniţa şi Lehliu. 


There is no ads to display, Please add some